Ataraxia Massage

Ervaringen

Teun, maart 2019: "Ik kan mij dieper ontspannen dan ooit"

“De massages van Monique ervaar ik als bijzonder weldadig. Door haar liefdevolle, zorgvuldige aanraking weet ik een niveau van ontspanning te bereiken zoals mij dat verder in mijn leven maar zelden lukt. Hoe zij het doet is mij een raadsel, maar zij weet met haar handen kennelijk feilloos aan te voelen waar mijn lichaam op dat moment behoefte aan heeft en waar de spanning zich heeft opgebouwd. Het enige dat ik hoef te doen is mij daar aan overgeven. De setting die zij creëert is comfortabel en biedt ook ruimte en veiligheid voor de emoties die soms vrij komen. Bij een bezoek aan haar ademt alles een sfeer van warme zorgvuldigheid. Vanaf de ontvangst met een kopje thee, tot het even napraten met een stukje fruit en wat zoetigheid. Ik kom er altijd verkwikt vandaan.”
Ellen, januari 2019: "Haar handen zijn de beste!"

“Ik was al een tijdje op zoek naar een ontspanningscoach. Ik ben niet van de sauna’s, maar hou het liever klein. Dat was een lange zoektocht, totdat ik Monique tegenkwam. Wat een geweldige coach en masseur! Ze brengt me in balans tussen mijn hoofd en lichaam. Ik kom steeds weer thuis en mag even alle aandacht op mezelf richten. Dit is echt een totale ontspanning. Zeer plezierig, open en er is ruimte om kwetsbaar te zijn. Monique heeft duidelijk een bredere achtergrond. Maar haar handen zijn de beste! Dank je wel Monique!"
Anneke, januari 2019: "Ik voelde kunde, liefdevolheid en wijsheid"

“De massage door Monique was zelfs voor iemand die nooit uit haar hoofd gaat zeer ontspannend: rustig, vertrouwd, zacht, maar ook stevig. Ik voelde me letterlijk in goede handen en dat maakte dat ik los kon laten. De klankschalen aan het eind van de massage waren echt een mooie aanvulling. Fijn hoe Monique intuïtief heel goed weet wat er nodig is. Ik voelde kunde, liefdevolheid en wijsheid. Dit ga ik vaker doen!”
Marco, januari 2019: "M'n energie ging weer stromen"

“Ik vind het heerlijk om mijzelf geregeld te verwennen met een diep ontspannende massage, en heb een Ataraxia-strippenkaart aangeschaft. Ik had al een poos last van mijn nek en schouders: mijn veeleisende werk droeg niet bij aan mijn ontspanning. Na de massage had ik duidelijk minder last van mijn nek en schouders. Nu, na twee massages, merk ik dat ik mezelf nog dieper kon ontspannen: ik ben zelfs even in slaap gevallen, geloof ik! Na een massage van Monique voel ik de energie weer door mijn lijf stromen.”
Ruud, december 2018: "Een cadeau voor mijzelf"

"Wat een fijne massage, Monique. Soepel en stevig, warm en persoonlijk, respectvol en professioneel. Ik heb nog dagen mijn ontspannen gevoel bij me kunnen houden en wat heerlijk om te merken dat al mijn zintuigen open stonden. Ik heb me ook zeer op mijn gemak gevoeld in je sfeervolle ruimte waar jij met veel gevoel sfeerlicht, muziek en geur toevoegt, afhankelijk van wat ik prettig vind. Dat voelt zo afgestemd en rijk, dank nogmaals. En je weet dat ik ga voor je strippenkaart: regelmatig een cadeau voor mezelf."
Leonie, oktober 2018: "Zorgvuldig, liefdevol en zacht"

“Het was heel fijn dat je ook mijn kaak en gezicht masseerde. En door mijn haar! Heerlijk. Je hebt niets overgeslagen. Mijn nek heb je ook op een heel prettige wijze gemasseerd. Ik ging het meer en meer vertrouwen en kon daardoor nog beter ontspannen. Jouw massage voelde als geheel zeer zorgvuldig en liefdevol en zacht. De voorzijde van mijn lichaam heb je op mijn verzoek extra aandacht gegeven. Ik voelde de energie die daar vastzit wel loskomen. Die vloeide toen ook weg, vooral onder en om mijn borstgebied. Toen je eenmaal aan mijn voorkant ging masseren, merkte ik dat mijn ontspanning zich verder verdiepte. Superlekker gemasseerd!”
Eddy, oktober 2018: "Bijzondere ervaring"

“Ik vond het fijn om met een kleine meditatie te beginnen. Heel goed dat je me daarin ook nog even attendeerde op het behouden van een ontspannen en diepe ademhaling. Er gebeurde weer van alles. De muziek was ook heel mooi. Zo bijzonder dat ik het overal waar jij me aanraakt zo bewust voel en ervaar wat daar maar soms ook elders in mijn lichaam leeft in mij. Heerlijk! Er waren ook emoties. Van alles eigenlijk. Het vibreert nu nog na. De strekkingen vond ik ook heel lekker. Als je een kant gedaan had, voelde ik een groot verschil met de andere kant. De hoofdmassage die je me gaf was erg rustgevend, ook dat je daarmee begon vond ik fijn. Toen je op mijn rug masseerde en je handen daar even stilhield, gebeurde er ook van alles van binnen, trillen enzo. En dat je na afloop je handen op mijn voorhoofd en schouders legde was heel passend voor mij, ze waren ontzettend warm en voelden weer anders dan daarvoor.”
Marcel, september 2018: "Heel energie-gevend"

“Ik heb door jouw massage een fantastische ontspanning bereikt, het was echt een heel fijne ervaring. Ik geloof dat ik zelfs even geslapen heb onder jouw handen. Het is heel rustig hoe jij masseert, je bent sterk in het maken van de verbinding daarin, dat voelde ik echt en dat geeft vertrouwen en vergroot m’n overgave. Je houdt merkbaar rekening met mijn beperking (nekklachten/schouderklachten), dat vergroot ook het vertrouwen. Ik vond jouw aanraking liefdevol en heel energie-gevend. Het leek wel of het van binnen ging stromen. Al mijn zintuigen werden verwend. Jouw rust maakte dat ik mij steeds dieper kon ontspannen terwijl ik tegelijk ook die stromende energie voelde. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar juist door de ontspanning kon ik dat beter voelen geloof ik.”
Richard, augustus 2018: "Ik voel mij gelukzalig en blij"

“Ik had een heel veilig gevoel bij jou, vooral doordat je tijdens de massage checkte hoe het met me was, maar ook gewoon doordat jij er zelf zo aandachtig bij aanwezig bent. Dat voelt heel fijn. Je hebt een warme uitstraling, je handen en de setting zijn ook warm en ontspannen. Ik kon het ook erg waarderen dat je voor je begon nog even zei dat ik alleen maar hoefde te ontspannen en genieten. Bijzonder is ook, hoe groot het contrast is tussen hoe ik hier net binnenkwam en hoe ik mij nu voel: dichter bij mijzelf, gelukzalig, tevreden, vrij. Ik voel kalmte en rust. Ik heb echt genoten van jouw massage.”
Jan, augustus 2018: "Ik voelde de energie opbouwen in mijn lijf"

“Ik voel me echt heel relaxt, voel een plezierige warmte in mijn lichaam. Ik voel me gebalanceerd en gecenterd en heel rustig. Ik vond de opbouw van de massage mooi: buik, rug, zij…. Is vloeiend en goed, het ging in een flow in elkaar over, geen discontinuïteit. De muziek die je op had gezet was heel fijn. Naarmate de massage vorderde, voelde ik een energie-opbouw in mijn lijf. Je verspreidde die energie steeds heel kundig door mijn lijf. Dat voelde je goed aan. Er was een heel fijne vitale rust en er was integratie richting het einde van de massage. Ik voelde dat er steeds een afwisseling van yin en yang in jouw massage zat, een concentreren en verspreiden ook, dat geeft bij elkaar een enorme ‘vulling’, en is erg fijn.”
Anton, november 2017: "Heeft mij dieper bij mijn kern gebracht"

“De massage voelde meteen al heel aandachtig en was heerlijk traag. Daardoor kon ik mij makkelijk en diep ontspannen. Ik vond het ongelofelijk fijn, door de rust die het had. De professionaliteit en zekerheid waarmee je de massage uitvoerde, maakte het voor mij mogelijk om mij nóg dieper aan de ontspanning over te geven. Je was met jouw aandacht en zachte energie heel aanwezig bij wat je deed. Zoals jij dat kunt, dat is echt heel gaaf vind ik. Het is een mooie meditatie die mij heeft geopend en dieper bij mijn kern heeft gebracht.”et h