Ataraxia Massage

Massage & Coaching

Pure
aandacht voor jou en jouw vraag

Hoe vaak zit je ‘in je hoofd’? Vaak!!  Dat vraagt de omgeving van je, maar dat doe je ook zelf, uit gewoonte meestal. Het contact met je lijf is daardoor minder geworden, terwijl in dat lijf zoveel informatie zit die je kan helpen om balans, vitaliteit en zinvolle perspectieven te (her)vinden.

Wij ontginnen die wijsheid in jou. Dat geeft verandering van binnenuit.

Om zo’n duurzame verandering te bereiken, werken wij op basis van een integrale benadering van lichaam en geest. We bieden deskundige coaching, in combinatie met ontspanningsmassage. Voelen én praten.
Aangeraakt én geraakt worden.

Bio-feedback

Jouw lijf geeft aan wat goed voor je is, jij voelt zelf het beste wat voor jou werkt. Dat is bio-feedback. We helpen je dáár naar te luisteren, en je ‘mind’ even ‘uit’ te zetten.

Dat doen we door je eerst een diep ontspannende massage te geven. Door die ontspanning breng je meer van jezelf mee in de coaching, omdat je meer contact hebt met je lijf en alle wijsheid die het in zich heeft. Je wordt je meer bewust van je grenzen, wensen en mogelijkheden. En we zien dat iedereen in een ontspannen toestand tot veel meer in staat is. Veel meer kan opnemen en doen. Ook daarom beginnen we de coaching altijd met een ontspanningsmassage.

De combinatie met masseren is bovendien meteen jouw eerste goede actie in ‘tijd voor jezelf nemen’. Dat geeft direct een heerlijk gevoel: even uit de hectiek stappen, in de rust en aandacht voor jezelf en jouw vraag, in werk of privé. Je bent het waard!

Hoe ziet dat eruit?

Je boekt ons voor een dagdeel, en begint met een lichaamsmassage van 1,5 uur. De ontspanning die je daarmee bereikt, is een uitstekend startpunt voor een coaching gesprek.
Na een korte pauze ga je uitgerust en ontspannen door met een coaching gesprek van 1,5 uur. De onderwerpen van de coaching zijn breed, maar gaan meestal over:

  • zingevingsvragen
  • balans in je lijf en je leven
  • meer vitaliteit bereiken in privé en/of werk
  • perspectieven ontdekken en keuzes maken die echt bij je passen
Massage & Coaching, Ataraxia Massage

Kortom: persoonlijk leiderschap in werk en leven

Monique verzorgt alle ontspanningsmassages, en vervolgens kun je met Ted of met Monique het coaching gesprek aangaan.

Een kennismakingsgesprek om te ervaren of het klikt tussen jou en ons is gratis en vrijblijvend. Je vragen stellen natuurlijk ook.

In onze praktijkruimte bestaat de mogelijkheid om voor en/of na de massage te douchen.

Massage & Coaching, Ataraxia Massage
Monique de Haan

Monique de Haan
masseur & coach

Massage & Coaching, Ataraxia Massage
Monique de Haan

Ted A. Poot
coach